Nieuw gezicht

Vanaf 1 april is er een nieuw aanspreekpunt wat betreft verhuur, huurders en agenda. Julia Lenstra gaat met dit deel van haar vrijwilligerswerk stoppen. Heel fijn dat Eva van Sichem haar taak wil overnemen. Hieronder stelt ze zich voor:

Hallo,

Ik ben Eva van Sichem en woon sinds april 2023 in Willemsoord aan de KW-laan. Ik ben getrouwd met Marko Oudenaarden en heb 2 kinderen die allang uitgevlogen zijn. In mijn vrije tijd houd ik van natuur, tuinieren, creatief bezig zijn en mij inzetten voor mijn directe omgeving. In mijn werkzame leven ben ik medewerker Sociaal Beheer bij diverse wooncorporaties, op dit moment bij Woonconcept in Hoogeveen. Daar houd ik mij bezig met huurders en alle zaken die voor huurders van belang zijn. Denk dan aan het ondersteunen van bewonersgroepen, het bemiddelen bij burenruzies, het ondersteunen van huurders tijdens renovatiewerkzaamheden aan hun woning.

Tijdens de KWlaan-barbecue kwam ik in contact met Julia. Het werd me al snel duidelijk dat zij bij een enorme hoeveelheid zaken in het dorp betrokken is. Onlangs vroeg ik haar of ik ergens bij kon ondersteunen en had zij direct een antwoord klaar. Ze zocht hulp bij de verhuur van de ruimte(n) in het MFC. En daar heb ik ja op gezegd, want dat ligt dicht tegen mijn werk aan. Ik overzie tot nu toe waarschijnlijk nog lang niet wat het allemaal inhoud, maar zolang ik het kan behappen, kunnen jullie op mij rekenen.

Huren?

 

De agenda loopt alweer lekker vol met activiteiten.

Heb je nog wat in gedachten om op te starten?

of zoek je ruimte?

Kijk in de agenda van ons MFC, maar neem vooral contact op via het contactformulier.

En wellicht. TOT KIJK